FilmCentrum

Registreren

Nieuwe Bonnie and Clyde film op komst

dinsdag 26 juli 2011 13:07 door Ramon van Dam - Bron

Bonnie and ClydeDe film Bonnie and Clyde uit 1967 wordt beschouwd als één van de eerste films van het New Hollywood tijdperk, en nog altijd mag de film zich onder de favorieten rekenen van menig filmliefhebber. De productie werd geëerd met maar liefst tien Oscarnominaties en won uiteindelijk twee gouden beeldjes, en de carrières van Warren Beatty en Faye Dunaway groeiden tot nog hogere niveau's.

Toch waren het niet alleen maar positieve geluiden die je kon horen over de film, sommigen waren van mening dat regisseur Arthur Penn geweld verheerlijkte door de twee hoofdpersonen te positief neer te zetten. Naar het schijnt is dit één van de aspecten die wordt aangepakt in een nieuwe film over de twee misdadigers, waarvan zojuist bekend is gemaakt dat Neil Burger het geheel zal regisseren.

Burger is vooral bekend van The Illusionist en bracht onlangs Limitless uit, waardoor hij nu de kans krijgt om de videogame Uncharted naar het witte doek te brengen. Die productie loopt echter nogal wat vertraging op, waardoor de filmmaker nu dit project heeft aangepakt als tussendoortje.

Het script wordt geschreven door Sheldon Turner (Up in the Air), en men gebruikt het boek Go Down Together: The True, Untold Story of Bonnie and Clyde als basis. Het is nog niet bekend wanneer de film moet verschijnen, maar gezien zijn andere verplichtingen zal Burger hier zo snel mogelijk mee willen beginnen.

Volgende bericht Judge Dredd op de foto
Vorige bericht Eerste Ghost Rider 2 foto's

Tags

Tag Bonnie And Clyde Tag Neil Burger

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire