FilmCentrum

Registreren

Battleship trailer online

woensdag 27 juli 2011 18:27 door Ramon van Dam - Bron

BattleshipUniversal Pictures werkt op dit moment aan een verfilming van het bekende bordspel Battleship, bij ons ook bekend als Zeeslag. Het script is van de hand van Jon en Erich Hoeber en laat ons de strijd tussen de mensheid en buitenaardse wezens zien. Deze zogenaamde Regents komen hier niet om ons te vernietigen, maar om een energiecentrale op de zeebodem te bouwen.

Hierbij komen ze echter in conflict met de Amerikaanse vloot, waarop een epische strijd ontvlamt in het water, de lucht en over land. De aliens zullen geen futuristische wapens hebben als lasers, maar ze beschikken net als wij over ballistische wapens.

Peter Berg (Hancock) regisseert het geheel en de cast bestaat uit onder andere Taylor Kitsch, Alexander Skarsgard, Liam Neeson, Brooklyn Decker, Rihanna, Josh Pence, Jesse Plemons en Peter MacNicol.

Battleship draait vanaf 19 april 2012 in de bioscoop, en hieronder is de eerste trailer te bekijken die zojuist is vrijgegeven bij Yahoo.

Volgende bericht Ron Howard regisseert The Lost Symbol niet
Vorige bericht Bioscoop top 10 week 30

Tags

Tag Battleship Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (3)

Tomhamoen
woensdag 27 juli 2011 om 21:40

Liam Neeson is altijd fijn om naar te kijken, maar toch weet ik het nog niet helemaal met deze film. We zullen zien. Hoe dan ook word het er wel eentje voor het grote scherm.

Nohands
donderdag 28 juli 2011 om 09:12

Transformers meets battle of L.A.laatstgenoemde is een verschrikkelijke slechte film, en transformers veel van hetzelfde. leuk voor op DVD.

Ramon
donderdag 28 juli 2011 om 13:23

Vrees met grote vrezen.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire