FilmCentrum

Registreren

Ongebruikte Superman Returns opening

woensdag 27 juli 2011 20:33 door Ramon van Dam - Bron

Superman ReturnsHet is alweer vijf jaar geleden dat we Brandon Routh te zien kregen als vliegende held in Superman Returns, en inmiddels weten we dat hij is vervangen door Henry Cavill voor de aankomende reboot onder regie van Zack Snyder. De film werd geregisseerd door Bryan Singer en werd niet al te best ontvangen, maar toch is het een interessante film om af en toe eens wat nieuws over te horen.

Zo staat er op de recente Superman Anthology blu-ray boxset een ongebruikte opening van de film, waarin Superman terugkeert naar Krypton om slechts een kale planeet vol kristallen te vinden. Volgens de geruchten waren de kosten van deze scène pakweg 10 miljoen dollar, maar uiteindelijk is niets hiervan dus te zien geweest in de uiteindelijke film.

De clip is nu echter online te bekijken, het filmpje staat hieronder gereed. Zonde dat het niet gebruikt is, of heeft men de juiste beslissing genomen?

Volgende bericht Gotti krijgt nieuwe titel en rechtszaak
Vorige bericht Ron Howard regisseert The Lost Symbol niet

Tags

Tag Superman Returns

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Andrew
donderdag 28 juli 2011 om 21:41

Niet onaardig, maar waarom moet zoiets 10 miljoen kosten? Het is allemaal CGI. Was die software zo duur of heeft de programmeur de deal van zijn leven gesloten?

Wat mij betreft moeten ze na de laatste (bijna mislukte) poging Supie gewoon weer even op de plank leggen. Ook Nolan moet hier zijn handen niet aan willen branden; de donkere ridder met zijn dualiteit (en sterfelijkheid) biedt veel meer diepgang (en herkenbaarheid) dan een vent uit de ruimte met superkrachten.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire