FilmCentrum

Registreren

Trailer controversiële film The Woman

vrijdag 29 juli 2011 14:10 door Ramon van Dam - Bron

The WomanMen zegt wel eens dat negatieve publiciteit de beste vorm van reclame is, en als dat waar is hebben de makers van The Woman heel wat te danken aan een man die nogal heftig reageerde op hun film tijdens het festival van Sundance. De man stormde tijdens de vertoning de zaal uit, en zijn stormachtige relaas werd vervolgens vastgelegd op video.

Inmiddels is de trailer opgedoken, en hieruit is wel duidelijk dat sommige mensen inderdaad aanstoot zullen nemen aan de film. Het verhaal gaat dan ook over een man die een wilde vrouw aantreft in het bos om haar vervolgens mee naar huis te nemen. Samen met zijn gezin tracht hij haar wat beschaving bij te leren, maar zodra de methodes van de familie extremer worden verandert de perverse band tussen hen al snel in geweld.

Het verhaal is gebaseerd op een boek waaraan regisseur Lucky McKee zelf heeft meegeschreven, en het is nog niet bekend of en wanneer de film bij ons in de bioscoop zal draaien. De trailer zelf is hieronder te bekijken, en daaronder is nogmaals de video te zien van de man die kwaad wegliep uit de zaal.



Volgende bericht Danny DeVito staat open voor Twins 2
Vorige bericht Het teasende einde van Captain America

Tags

Tag The Woman Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (4)

valujet
vrijdag 29 juli 2011 om 20:31

Ha, cool.

Nohands
zaterdag 30 juli 2011 om 12:11

Tja ik ben zeker geen moraal ridder of een watje of wat dan ook, maar ik kan begrijpen dat sommige mensen dit schokkend vinden als ik zo een stukje trailer al gezien heb. Waar gaat dit heen vraag ik mezelf ook af. Saw 1 was goed maar daarna werd het ook zieker en heb ik de films daarna nooit meer gekeken, dit is niet gezond voor sommige zieke geesten die je op een idee kan brengen.

Ik moest een tijdje geleden de film human pesticide voor iemand op mijn werk regelen, ik heb een stukje gekeken en vond het echt te ziek voor woorden, hoe kom je erop wat wil je ermee bereiken om hier een film van te maken? Welk publiek vind dit schitterend en wat maakt het in hun los?

valujet
zaterdag 30 juli 2011 om 18:13

The human centipede? Ik moest inderdaad aan die film denken bij deze trailer. Het helpt als je zo'n film meer als komedie ziet. Ideaal om met een paar maten en een biertje te kijken en je een ongeluk te lachen. Lijkt deze film me ook geschikt voor.

GrayFox
zaterdag 30 juli 2011 om 22:21

Wat verschrikkelijk ongeloofwaardig! Het eerste wat je natuurlijk doet is d'r schoonspuiten om te kijken hoe fapbaar ze is. Ik ga deze film niet kijken, want ik ben bang dat het een van mijn jeugdfantasieen om zeep zou helpen.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire