FilmCentrum

Registreren

Batmans Bane en Tumbler op de foto

zondag 31 juli 2011 12:26 door Ramon van Dam - Bron

The Dark Knight RisesTwee weken terug kregen we de eerste teaser te zien voor The Dark Knight Rises, maar voorlopig zijn de opnames nog wel even bezig. Er verschijnen dan ook regelmatig foto's online van mensen die de set hebben bezocht, en dit weekend krijgen we hierdoor een eerste blik op het volledige kostuum van Bane, gespeeld door Tom Hardy.

Onderaan dit bericht zie je de nieuwe vijand van Batman op de foto, waarbij het erop lijkt dat hij een foto van Harvey Dent doorscheurt. Bovendien is te zien dat hij op de Tumbler staat, die deze keer weer met camouflagekleuren is uitgedost. Hier vind je grote versies van de foto's.

Naast deze foto's is er ook een video opgedoken van zowel Bane bovenop de Tumbler als de Tumbler zelf, waarbij het enorme voertuig van elke hoek wordt bekeken. De filmpjes zijn onder de foto's te bekijken.

The Dark Knight Rises draait vanaf 19 juli 2012 in de bioscoop, waaronder in IMAX. Vrijwel alle acteurs uit de vorige delen keren weer terug, en regisseur Christopher Nolan heeft al diverse keren aangegeven dat er hierna geen Batmanfilms meer zullen komen van zijn hand. Batman zal het onder andere moeten opnemen tegen Bane (Tom Hardy) en Ra's al Ghul (Josh Pence), en Anne Hathaway zal te zien zijn als Selina Kyle, het alter ego van Catwoman.

Andere bevestigde namen zijn Michael Caine, Gary Oldman, Morgan Freeman, Marion Cotillard, Joseph Gordon-Levitt, Juno Temple, Liam Neeson, Nestor Carbonell, Matthew Modine, Brett Cullen, Chris Ellis en Alon Abutbul. Het scenario is geschreven door Christopher en Jonathan Nolan, terwijl het idee voor het verhaal afkomstig is van David S. Goyer.

Bane (Tom Hardy) op de set van The Dark Knight Rises Bane (Tom Hardy) op de set van The Dark Knight Rises

Bane (Tom Hardy) op de set van The Dark Knight Rises



Volgende bericht Die Hard 5 in Rusland
Vorige bericht Tijd is geld in de trailer van In Time

Tags

Tag Foto Tag The Dark Knight Rises

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Andrew
zondag 31 juli 2011 om 17:27

Wat betreft de setshots, dat onthult weinig tot niets.
Ook de shots van de Tumbler(s) verhullen nauwelijks iets spectaculairs; als er wijzigingen zijn aangebracht, zijn ze zo minimaal dat ze mij nog niet zijn opgevallen. Desalniettemin blijft het een voertuig dat bij Top Gear zeker op de 'SubZero wall' hoort. Vraag me wel af waarom het ding hier in camouflagekleuren staat...

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire