FilmCentrum

Registreren

High-res Spider-Man foto's

maandag 1 augustus 2011 15:06 door Ramon van Dam - Bron

Begin vorig jaar kwam het verrassende bericht naar buiten dat Sam Raimi niet langer door zou werken aan zijn geliefde Spider-Man reeks, Sony wilde een totaal andere richting op en kondigde een reboot van de serie aan. De productie van The Amazing Spider-Man is inmiddels in volle gang, en vorige week kregen we dan ook de eerste teaser te zien.

Inmiddels zijn er ook wat foto's uit de film opgedoken in hoge resolutie, bekijk enkele hiervan onderaan dit bericht. Bij ComingSoon staat de gehele galerij.

In de herstart van de reeks zullen we naast Andrew Garfield als de titelheld nog Rhys Ifans zien als The Lizard, Martin Sheen als Uncle Ben, Sally Field als Aunt May, Emma Stone als Gwen Stacy en Denis Leary als haar vader. De cast wordt verder nog aangevuld met Irrfan Khan, Chris Zylka, Julianne Nicholson en Campbell Scott.

Voor de fans zou het wachten nog wel eens zwaar kunnen wachten, het duurt namelijk nog bijna een jaar voordat Spider-Man onze bioscoopzalen binnenslingert. The Amazing Spider-Man is geregisseerd door Marc Webb en gaat in Nederland op 4 juli 2012 in première, waaronder in 3D.

Volgende bericht Internationale Three Musketeers poster
Vorige bericht Terry Gilliam wil Mr. Vertigo maken

Tags

Tag Foto Tag The Amazing Spider-Man

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux