FilmCentrum

Registreren

Drive poster, met Ryan Gosling

dinsdag 2 augustus 2011 10:49 door Ramon van Dam - Bron

Nee, we hebben het niet over die Nicolas Cage film Drive Angry 3D van enkele maanden terug, maar over de film van regisseur Nicolas Winding Refn die eerder dit jaar hoge ogen gooide op het filmfestival van Cannes.

De hoofdrol is voor Ryan Gosling, maar naast hem zullen we nog onder andere Cary Mulligan, Albert Brooks, Bryan Cranston, Ron Perlman, Christina Hendricks en Oscar Issac te zien krijgen. De film draait vanaf 3 november in de bioscoop, en zojuist is de eerste poster opgedoken. Bekijk de afbeelding onderaan dit bericht.

Er is een hele serie van deze posters gemaakt, maar helaas is dit vooralsnog de enige die in goede kwaliteit online te vinden is. Hier zie je een blik op de rest. Onder de poster vind je ook nog de red band trailer die vorige week verscheen.

Het verhaal gaat over een stuntrijder uit Hollywood die 's nachts nog wat bijverdient als chauffeur bij overvallen. Aanvankelijk lijkt hij de twee werelden goed te kunnen combineren, maar uiteraard loopt het allemaal niet zo soepel als hij zou hopen. De langere synopsis is te lezen bij Collider. De film zal veel muziek uit de jaren '80 bevatten.

Drive


Volgende bericht Interview cast The Smurfs
Vorige bericht Internationale Three Musketeers poster

Tags

Tag Drive Tag Poster

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire