FilmCentrum

Registreren

Trailer Jonah Hill in The Sitter

zondag 7 augustus 2011 14:23 door Ramon van Dam - Bron

Jonah HillDe Amerikaanse komiek Jonah Hill is vanaf 10 november samen met Brad Pitt te zien in Moneyball, maar niet lang daarna kunnen ook weer naar de bioscoop voor een ouderwetse komedie met de grofgebekte acteur in de hoofdrol. Vanaf 5 januari 2012 draait The Sitter namelijk in onze zalen, waarvan inmiddels een nieuwe trailer is opgedoken.

De video is onderaan dit bericht te bekijken. Het gaat hier om een green band trailer, die in tegenstelling tot de eerder verschenen video wel geschikt is voor iedereen om te kijken.

Naast Hill zijn ook onder andere Max Records, Kevin Hernandez, Landry Bender, J.B. Smoove en Method Man te zien in de film, die is geregisseerd door David Gordon Green (Pineapple Express, Your Highness).

In de film zien we Hill als een student die geschorst is en daarom weer tijdelijk bij zijn alleenstaande moeder woont, waarna hij een onvergetelijke nacht beleeft als hij belooft om te babysitten bij zijn excentrieke buurkinderen.

Volgende bericht Cartoon: Super 8
Vorige bericht Nieuwe poster The Adventures of Tintin

Tags

Tag Jonah Hill Tag The Sitter Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

kocas92
zondag 7 augustus 2011 om 22:30

Hmm, serieus op dieet gegaan zo te zien.

Ramon
maandag 8 augustus 2011 om 09:05

Op Twitter plaatst hij af en toe foto's waarop hij helemaal afgeslankt is, heel raar om te zien... Nu maar hopen dat dat niet resulteert in minder rollen, zou zonde zijn als de gezonde levensstijl op die manier een blok aan zijn been wordt.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire