FilmCentrum

Registreren

Anne Hathaway over Catwoman kritiek

dinsdag 9 augustus 2011 12:59 door Ramon van Dam - Bron

Eind vorige week wist Warner Bros. de amateurfotografen voor te zijn door de eerste foto van Anne Hathaway als Catwoman vrij te geven, waarna de kritiek zeker niet van de lucht was. Men name online barstten er felle discussies los over onder andere het ontbreken van de typerende oren op het pak, maar zoals verwacht heeft de actrice nu zelf tegenover MTV gereageerd door te stellen dat dit slechts het topje van de ijsberg is.

Anne Hathaway
Ik wilde het eigenlijk niet toegeven, maar ik heb iemand gevraagd om me enkele reacties door te sturen en ik weet dat MTV er onverschillig over was. Ik ben blij om te kunnen zeggen dat dit slechts 10% is van wat het pak kan doen, en dat je een goede smaak hebt als je de foto wel interessant vond.

Duidelijke woorden dus van Hathaway, die in The Dark Knight Rises een dubbelrol zal vertolken als Catwoman en haar alter ego Selina Kyle. Een video van haar uitspraken is onderaan dit bericht te bekijken, evenals de bewuste foto.

The Dark Knight Rises draait vanaf 25 juli 2012 in de bioscoop en wordt de laatste film van Christopher Nolan over de superheld. Batman zal het onder andere moeten opnemen tegen Bane (Tom Hardy) en Ra's al Ghul (Josh Pence).

Anne Hathaway als Selina Kyle / Catwoman

Volgende bericht Sin City 2 heeft financiering
Vorige bericht Bioscoop top 10 week 32

Tags

Tag Anne Hathaway Tag The Dark Knight Rises

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Walter
dinsdag 9 augustus 2011 om 13:25

ik hoop van harte dat er toch nog een maskertje aan te pas komt.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire