FilmCentrum

Registreren

Tweede Smurfenfilm in 2013

woensdag 10 augustus 2011 10:20 door Ramon van Dam - Bron

The SmurfsSinds afgelopen week draait de eerste lange film over de Smurfen bij ons in de bioscoop, een productie over de blauwe mannetjes die een mengeling vormt tussen live-action en cgi. Al vanaf de eerste dag dat de film in de bioscopen te zien was werd het al duidelijk dat het een enorm financieel succes zou worden, waardoor de nieuwste aankondiging geen verrassing mag heten.

Sony heeft gisteren namelijk aangekondigd dat er een tweede film in de pijplijn zit, en dat dit vervolg op 2 augustus 2013 in Amerika in première zal gaan. Een Nederlandse release is nog niet bekend, maar dit zal vermoedelijk rond dezelfde datum zijn.

De Engelstalige cast van de huidige film bestaat uit onder andere Neil Patrick Harris, Sofia Vergara, Hank Azaria, Alan Cumming en Katy Perry. In de film jaagt Gargamel zoals altijd op de blauwe wezentjes, waarbij ze moeten vluchten uit hun magische dorp. Hierbij komen ze terecht in de mensenwereld, recht in Central Park (New York). Ze zitten vast in Manhattan en om weer thuis te komen moeten Grote Smurf en de anderen een echte blauwe maan zien te 'smurfen' voordat Gargamel ze vindt.

Volgende bericht Ook Marsupilami naar het witte doek
Vorige bericht 6 Contagion karakterposters

Tags

Tag The Smurfs Tag The Smurfs 2

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire