FilmCentrum

Registreren

Nieuwe Kevin Smith in twee delen

maandag 15 augustus 2011 12:27 door Ramon van Dam - Bron

Kevin SmithBegin dit jaar verbaasde Kevin Smith vriend en vijand door te stellen dat zijn hockeyfilm Hit Somebody zijn laatste speelfilm zal worden voordat hij vroegtijdig met pensioen zal gaan. De filmmaker is slechts 41 jaar oud, maar ook in andere interviews heeft hij deze plannen bevestigd. Toch klopt deze bewering op één vlak niet helemaal, aangezien hij nu heeft aangegeven dat het hier niet bij één film blijft.

Volgens de regisseur zou het project inmiddels uitgegroeid zijn tot iets wat te groot is om in één speelfilm te stoppen, waardoor hij er waarschijnlijk een tweeluik van zal maken. Een opmerking erover op Twitter werd door Smith zelf geretweet, wat de geloofwaardigheid ervan zeker vergroot.

Volgens het bericht zou de eerste film ophouden op het moment dat Buddy (Nicholas Braun) het tot de NHL weet te schoppen, en de eerste helft van dat deel zou gaan over zijn jeugd. Smith heeft ook nog gespeeld met het idee om er een tv-serie omheen te maken, maar lijkt toch te kiezen voor twee opeenvolgende films.

De films zullen gaan over een harde ijshockeyspeler wiens droom het is om slechts die éne goal te scoren. Naast Braun bestaat de voorlopige cast uit Kyle Gallner, Michael Angarano, Stephen Root, John Goodman, Melissa Leo en mogelijk Colin Hanks.

Volgende bericht Bioscoop top 10 week 33
Vorige bericht Cartoon: Rise of the Planet of the Apes

Tags

Tag Hit Somebody Tag Kevin Smith Tag Tweeluik

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire