FilmCentrum

Registreren

Video van Big Lebowski reünie

woensdag 17 augustus 2011 16:56 door Ramon van Dam - Bron

The Big LebowskiDe Coen Brothers hebben in hun lange carrière al heel wat grote films gemaakt, maar het is nog maar de vraag of ze ooit nog zo'n gigantische knaller als The Big Lebowski zullen afleveren. De komedie over The Dude uit 1998 heeft inmiddels een cultstatus gekregen en er wordt jaarlijks zelfs een groot evenement rondom georganiseerd genaamd Lebowskifest.

Voor de editie van dit jaar had Universal een wel heel bijzondere verrassing geregeld, gisteravond kwam het grootste deel van de cast namelijk op het podium bijeen voor een eenmalige reünie om gezamenlijk herinneringen op te halen. Een video hiervan wordt nu als live-stream afgespeeld onderaan dit bericht.

Van de cast waren Jeff Bridges, Julianne Moore, Steve Buscemi, John Goodman en John Turturro aanwezig, maar ook de music supervisor T. Bone Burnett stond op het podium. Alle betrokkenen leken oprecht blij te zijn met de reünie, maar ze stonden tevens perplex van de adoratie door de aanwezige fans.

De avond stond bol van de quotes; zo vertelde Steve Buscemi dat de relatie tussen Donny en Walter vergelijkbaar is met die van Skipper en Gilligan in Gilligan's Island, en de theorie dat Donny enkel in Walters hoofd bestaat werd door beiden ontkracht.

Verder gaf John Turturro aan dat de grap met het schoonmaken van de bowlingballen door zijn personage The Jesus voortkwam uit wat ongein achter de schermen, en volgens John Goodman hoeven we niet te wachten op een vervolg.

De herhalende stream is hieronder te bekijken gedurende de komende week.

Volgende bericht Nederlandse stemmen Kuifje bekend
Vorige bericht Rum Diary foto online

Tags

Tag ReüNie Tag The Big Lebowski Tag Video

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Nohands
donderdag 18 augustus 2011 om 09:35

Leuk om te zien, maar dat publiek, echt Amerikaans (overdreven) gedrag he...en die presentator wat een dooie is dat zeg. maar goed, de film is zeker een klassieker en een must see and have!!!

Ramon
donderdag 18 augustus 2011 om 09:45

De presentator is inderdaad een beetje verkeerd gekozen...

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Toy Story 4