FilmCentrum

Registreren

Nieuwe Lone Ranger plannen

donderdag 18 augustus 2011 14:04 door Ramon van Dam - Bron

""Johnny DeppDe samenwerkingen tussen Johnny Depp en regisseur Gore Verbinsky lijken het duo enorm te bevallen; de twee maakten eerder al Pirates of the Caribbean en Rango, maar ze hadden ook al plannen gemaakt om het daar niet bij te laten. Verbinsky zou Lone Ranger gaan regisseren, een verfilming van de gelijknamige tv-serie waarin Depp naast Armie Hammer wederom een grote rol zou gaan spelen.

Enkele dagen terug werd echter bekend dat Disney de stekker uit het project had getrokken in verband met de hoge kosten. Naar verluid had men een budget van 250 miljoen dollar nodig, en zelfs met Depp in een hoofdrol was er simpelweg te weinig vertrouwen in een goede afloop op financieel gebied.

Toch zou Verbinski koste wat kost de film willen maken, en er zijn enkele zaken online verschenen die hij zou willen wijzigen om het kostenplaatje omlaag te brengen. Zelfs na deze aanpassingen zou men nog rond de 220 miljoen dollar nodig hebben, dus het is nog maar de vraag of het genoeg is.

DisneyAllereerst zouden zowel regisseur Gore Verbinski als producent Jerry Bruckheimer hun salaris hebben verlaagd met een totale besparing van zo'n 10 miljoen dollar. Dat geeft je te denken over het daadwerkelijke bedrag, als er al zoveel van afgehaald kan worden.

Bovendien zouden de bovennatuurlijke elementen weggehaald worden uit het script, denk daarbij aan bijvoorbeeld weerwolven en andere fantasiewezens. Dit zou een aanzienlijke daling in kosten voor de visuele effecten als gevolg moeten hebben.

Tot slot had men een enorme actiescène in gedachten die zich op en in een stel treinen zou plaatsvinden, maar ook dit gedeelte is gesneuveld omwille van de kosten.

Het is ook nog maar de vraag of Verbinski betrokken blijft als regisseur; naar het schijnt is Disney er niet al te blij mee dat de filmmaker wel erg makkelijk groot geld inzet voor allerlei zaken, met de Pirates films als beste voorbeeld.

Er lijkt dus weer enige vaart te zitten in het geheel, maar hoe het afloopt moeten we maar afwachten. De kans lijkt in ieder geval klein dat men op de D23 Expo van dit weekend een verrassing ten tonele kan laten verschijnen.

Volgende bericht Ridley Scott maakt Blade Runner vervolg
Vorige bericht Tweede Red Tails trailer en poster

Tags

Tag The Lone Ranger

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (7)

Walter
donderdag 18 augustus 2011 om 14:13

de vraag die bij het lezen van deze tekst bij mij opkomt, is: Ramon van Dam, hou je nog wel van mij?

Ramon
donderdag 18 augustus 2011 om 14:27

Ik vraag me dan af wat nog meer bij je opkomt als je andere teksten leest Knipoog Walter, je bent mijn Gore Verbinski Knipoog

Tomhamoen
donderdag 18 augustus 2011 om 19:34

De vraag die bij mij opkomt is: Blijft er nog wel wat over voor de film als dit allemaal word weggehaald? En hoe komt het dat de film dan alsnog 220 miljoen moet kosten zonder peperdure scenes?

GrayFox
donderdag 18 augustus 2011 om 22:40

Wat dan bij mij opkomt is:

Walter
vrijdag 19 augustus 2011 om 10:18

@Grayfox: is dat niet mister Chow?

Ramon
vrijdag 19 augustus 2011 om 10:23

Jazeker, dat is Ken Jeong. Hij heeft in aardig wat komedies van de laatste pakweg 10 jaar bijrolletjes, maar sinds The Hangover begin ik hem pas telkens te herkennen Glimlach

GrayFox
zaterdag 20 augustus 2011 om 00:17

Jazeker! In dit geval in de rol van Senor Chang in de sitcom 'Community':
http://youtu.be/wXw6znXPfy4

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire