FilmCentrum

Registreren

Ben Affleck maakt mogelijk first person film

woensdag 24 augustus 2011 12:52 door Ramon van Dam - Bron

Ben AffleckBen Affleck staat niet alleen bekend als een goede acteur, sinds Gone Baby Gone en The Town weet de filmwereld ook dat hij een aardig potje kan regisseren. Op dit moment werkt hij aan Argo, waarin een CIA-team vermomd als een filmploeg gijzelaars probeert te bevrijden in Iran, maar ondertussen kijkt hij alweer verder naar zijn mogelijk vierde regieklus.

Volgens THR zou Affleck interesse hebben in Line of Sight, een project van producent Joel Silver over een elite-team dat om moet gaan met een wereldwijde aanval. Affleck kan de film wellicht zowel gaan regisseren als erin spelen, en het opvallendste aspect van de productie is de stijl die geënt zal worden op videogames.

Het geheel zal namelijk volledig of grotendeels gefilmd gaan worden vanuit het gezichtspunt van de hoofdrolspeler, vergelijkbaar met onder andere First Person Shooters. Dit idee werd al eerder toegepast in bijvoorbeeld een scène van Doom, maar nog niet eerder was een grote speelfilm volledig in de eerste persoon te bekijken.

Het huidige script is geschreven door Peter O'Brien, die enige affiniteit heeft met videogames doordat hij ook het verhaal voor de game Halo: Reach neerpende. Men zou de film ergens in 2013 uit willen brengen.

Volgende bericht Puss in Boots motion poster
Vorige bericht Ouija van de tafel

Tags

Tag Ben Affleck Tag FPS Tag Line Of Sight

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire