FilmCentrum

Registreren

Tinker, Tailor, Soldier, Spy trailer en posters

donderdag 25 augustus 2011 11:07 door Ramon van Dam - Bron

Tinker, Tailor, Soldier, SpyEind dit jaar zal Gary Oldman één van de hoofdrollen vervullen in Tinker, Tailor, Soldier, Spy, een verfilming van het gelijknamige boek van John le Carre uit 1974. Het verhaal draait om een complex netwerk van spionnen, waarbij de lezer steeds dieper wegzakt in een web van intrige. Bereid je dus voor op een film waarbij je geen seconde mag wegkijken, anders mis je waarschijnlijk een belangrijk deel van het verhaal.

De regie is in handen van Tomas Alfredson, die ons eerder de Zweedse vampierfilm Let the Right One In bracht. Naast Oldman zijn er ook rollen voor Tom Hardy, John Hurt, Ciaran Hinds, Colin Firth, Toby Jones, Mark Strong en Benedict Cumberbatch.

Vandaag is er een internationale versie van de trailer opgedoken, die helaas uit weinig meer dan wat shots uit de vorige trailer bestaat. Korter en bondiger moet de opdracht geluid hebben voor de editor van de trailer. De video is onderaan dit bericht te bekijken.

Verder zijn er de afgelopen dagen nog enkele posters opgedoken in dezelfde stijl als die van Gary Oldman (rechts bovenaan). In deze galerij van /Film kan je ze bekijken. Tinker, Tailor, Soldier, Spy draait vanaf 15 december in de bioscoop.

Volgende bericht Geschrapte Toy Story titels
Vorige bericht Internationale Drive trailer

Tags

Tag Poster Tag Tinker, Tailor, Soldier, Spy Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire