FilmCentrum

Registreren

Scorsese maakt remake The Gambler

maandag 29 augustus 2011 13:12 door Ramon van Dam - Bron

Martin ScorseseDe grote regisseur Martin Scorsese is alweer 68 jaar oud, maar hij is nog altijd druk bezig met het maken van films. Vandaag is bekend geworden dat hij samen met schrijver William Monahan gaat werken aan een remake van The Gambler, de film uit 1974 met James Caan in de hoofdrol. Monahan schreef eerder het scenario van The Departed voor de filmmaker.

Zoals te verwachten valt wil de regisseur Leonardo DiCaprio graag casten voor de hoofdrol, maar het is nog niet bekend of hij erop in zal gaan. In de originele film was Caan te zien als een gokverslaafde met een schuld van 40.000 dollar aan de maffia. De acteur kreeg voor zijn rol een Golden Globe nominatie, en de andere hoofdrollen waren voor Lauren Hutton en Paul Sorvino.

Irwin Winkler zal de film produceren, en opvallend genoeg had hij ook dezelfde rol bij de film uit 1974. Het is nog niet bekend wanneer men wil beginnen met de opnames. Voorlopig is Scorsese nog wel even zoet met andere projecten; vanaf 9 februari 2012 draait Hugo in de bioscoop, maar daarna gaat hij ook nog werken aan Silence en een film over Frank Sinatra.

Volgende bericht Eerste foto's All Stars 2: Old Stars
Vorige bericht Cartoon: Phone Booth II

Tags

Tag Leonardo DiCaprio Tag Martin Scorsese Tag Remake Tag The Gambler

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire