FilmCentrum

Registreren

Stan Lee's cameo in The Avengers

dinsdag 6 september 2011 11:50 door Ramon van Dam - Bron

Stan LeeDe Amerikaanse stripauteur Stan Lee is binnen zijn vakgebied een levende legende, vooral dankzij het feit dat hij vrijwel alle bekende superhelden van Marvel heeft bedacht en grootgemaakt. De laatste jaren hebben vele van deze personages hun eigen films gekregen, en het is inmiddels traditie geworden om de 88-jarige man een klein rolletje te geven in deze verfilmingen.

Deze cameo's begonnen als kleine verschijningen, maar de afgelopen jaren werden zijn rollen beetje bij beetje steeds groter. De tekenaar had een bijrolletje in alle losse films van de leden van The Avengers, en uiteraard zal hij ook weer te zien zijn in die grote film waarin ze allemaal samen zullen komen.

Het afgelopen weekend is zijn scène gefilmd, en uiteraard hebben foto's hiervan hun weg naar het internet alweer gevonden. Onderaan dit bericht is één van deze afbeeldingen te zien, hier vind je er meer.

Volgens aanwezigen zal Steve Rogers (Chris Evans) in de scène te zien zijn op een terrasje, waarbij Stan Lee op de achtergrond aan een ander tafeltje te zien is. Vervolgens voegt een oude man zich bij Rogers, waarschijnlijk is dit iemand die met hem gevochten heeft in de Tweede Wereldoorlog. Hoe het precies zit zullen we kunnen zien vanaf 26 april 2012 als The Avengers in première gaat.

Stan Lee in The Avengers

Volgende bericht Nieuwe Tower Heist poster
Vorige bericht Bioscoop top 10 week 36

Tags

Tag Cameo Tag Stan Lee Tag The Avengers

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire