FilmCentrum

Registreren

The Big Year trailer en poster

woensdag 7 september 2011 16:12 door Ramon van Dam - Bron

The Big YearVia iTunes zijn vandaag zowel de eerste trailer als de poster voor The Big Year opgedoken, de komedie van David Frankel die vanaf 22 maart 2012 bij ons te zien is. De productie is een bewerking van het boek The Big Year: A Tale of Man, Nature and Fowl Obsession van Mark Obmascik uit 1998 en heeft Steve Martin, Jack Black en Owen Wilson in de hoofdrollen. De poster hiernaast is aanklikbaar voor een grotere versie bij de bron, de trailer zie je onderaan dit bericht.

Het verhaal gaat over drie mannen die mee doen aan een big year; een competitie voor vogelaars waarin de deelnemers in één kalenderjaar zoveel mogelijk verschillende vogelsoorten zien te spotten in een specifieke regio. In dit geval proberen de mannen elkaar de loef af te steken in Noord-Amerika, waarna het van kwaad tot erger gaat.

Naast de drie hoofdrolspelers zullen onder andere Rashida Jones, Angelica Huston, Jim Parsons, Rosamund Pike, JoBeth Williams, Brian Dennehy, Dianne Wiest, Anthony Anderson, Tim Blake Nelson, Kevin Pollak en Joel McHale te zien zijn.

Volgende bericht Echt first person in korte film
Vorige bericht Vamps poster opgedoken

Tags

Tag Poster Tag The Big Year Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire