FilmCentrum

Registreren

Echt first person in korte film

woensdag 7 september 2011 17:45 door Ramon van Dam - Bron

Deus Ex: The Eyeborg DocumentaryHet concept om het menselijk lichaam te verbeteren met moderne technieken komt regelmatig voor in allerlei sciencefictionfilms, maar vandaag de dag is dit allemaal wat minder toekomstmuziek dan je wellicht zou denken. Rob Spence raakte ooit door een schietincident zijn rechteroog kwijt, maar de man wist het ongeval te gebruiken voor een uniek experiment.

In plaats van een glazen oog koos hij ervoor om in de lege holte een kleine camera te laten implanteren, zodat alles wat hij zelf ziet vastgelegd wordt op video. Dit bijzondere concept heeft hij vervolgens gebruikt om een documentaire te maken over hoogstaande protheses en andere verbeteringen aan het menselijk lichaam, en het resultaat genaamd Deus Ex: The Eyeborg Documentary is nu onderaan dit bericht te bekijken.

De documentaire is uitgebracht ter promotie van de videogame Deus Ex: Human Revolution, maar de korte film is slechts een klein onderdeel van de bezigheden van Rob Spence a.k.a. Eyeborg. Meer informatie over zijn projecten is te vinden op zijn weblog.

Volgende bericht Clip uit The Thing te bekijken
Vorige bericht The Big Year trailer en poster

Tags

Tag Deus Ex: The Eyeborg Documentary Tag Documentaire Tag First Person

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire