FilmCentrum

Registreren

Infographic: 45 jaar Star Trek

vrijdag 9 september 2011 10:37 door Ramon van Dam - Bron

Infographics, het internet staat er tegenwoordig vol mee. De vaak rijkelijk geïllustreerde afbeeldingen zijn uitermate geschikt om allerlei feitjes samen te brengen, en om het 45-jarig bestaan van Star Trek te vieren heeft iemand nu een uitgebreide samenvatting van de franchise online gezet.

Van de allereerste aflevering van de serie op 8 september 1966 tot en met de nog te verschijnen sequel op de film van J.J. Abrams uit 2009, alles staat erop. De maker heeft er bovendien nog wat andere inspiratiebronnen bij gezet, waardoor het meer is dan slechts een simpele opsomming.

Hieronder zie je een klein deel van de infographic, hier staat hij in zijn geheel.

Infographic: 45 jaar Star Trek

Volgende bericht De films van Guy Ritchie (video)
Vorige bericht Engelstalige Sint trailer

Tags

Tag Infographic Tag Star Trek

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Nohands
zaterdag 10 september 2011 om 22:32

Tja toen ik kind was was Star-Trek nog spannend, als ik nu terug kijk is het lachwekkend. Ik vond de moderne serie ook heel mat en saai dus ook nooit verder gekeken moet ik eerlijk zijn. Toen ik naar de bioscoop ging in 2009 naar Star Trek 2009 was ik superblij en enthousiast over de nieuwe stijl en draai die Star-Trek gekregen heeft, het tamme en vredeliefende tintje is er gelukkig vanaf en aktie en geweld en bloed zelfs is ervoor in de plaats gekomen. Tja klinkt raar maar ben er toch dankbaar voor, het is geheel aangepast aan deze tijd, een echte goede reboot dus!!!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum