FilmCentrum

Registreren

Red band trailer The Raid

maandag 12 september 2011 12:16 door Ramon van Dam - Bron

The Raid"1 ruthless crime lord, 20 elite cops, 30 floors of hell"... De tagline voor de actiefilm The Raid windt er geen doekjes om; dit wordt hersenloos vermaak. De film werd het afgelopen weekend vertoond op het filmfestival van Toronto en de eerste reacties zijn al veelbelovend. Een journalist van /Film noemt het zelfs de beste actiefilm in jaren, en om te kijken of dit ook voor jou kan gelden staat er nu onderaan dit bericht een nieuwe trailer online. Het gaat om een red band trailer, die dus enkel voor volwassenen geschikt is.

In de film volgen we een SWAT-team terwijl ze een groot flatgebouw moeten bestormen vanuit waar een drugsbaas opereert. Wanneer ze worden ontdekt plaatst hij via de speakers een prijs op hun hoofden, waarna er een waar gevecht op leven en dood ontstaat. Het eerste kwartier speelt zich buiten de flat af, maar daarna volgen er 85 minuten met vrijwel enkel actie.

De film wordt al vergeleken met onder andere Hard Boiled en Die Hard, en vandaag werd ook bekend dat Mike Shinoda van Linkin Park nieuwe muziek zal schrijven voor de internationale versie.

Volgende bericht Bioscoop top 10 week 37
Vorige bericht Clip Steve McQueens Shame online

Tags

Tag Red Band Tag The Raid Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

kocas92
maandag 12 september 2011 om 17:01

dit ziet er echt wel heel erg zwaar uit!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

The Lion King