FilmCentrum

Registreren

Animatiefilms van Blue Sky aangekondigd

woensdag 13 januari 2010 22:21 door Tom Hamoen - Bron

Blue Sky Studio'sEr gingen al geruchten dat men bij Blue Sky Studio's (o.a. Ice Age) met iets nieuws bezig was, maar nu is er ook daadwerkelijk bevestiging gekomen. Naast dat men zich zal bezighouden met Ice Age 4, zal men ook de 3D animatiefilm Rio gaan maken.

In deze laatste film maken we kennis met de niet al te slimme ara Blu, die denkt dat hij de laatste van zijn soort is. Hij neemt de vleugels uit Minnesota wanneer hij verneemt dat er in Rio de Janeiro zich een aravrouwtje bevind. Tijdens deze tocht krijgt Blu te maken met een hele hoop nieuwe ervaringen, waardoor hij met een nieuwe blik naar zijn leven begint te kijken.

De cast bestaat onder meer uit Anne Hathaway en Tracy Morgan en wordt op 21 april 2011 verwacht. Ook de eerste afbeeldingen zijn opgedoken. In één ervan zien we een stukje concept-art, in de ander hoe men werkt aan een sculptuur.

Naast Ice Age 4 en Rio werkt men ook aan een verfilming van het kinderboek The Leave Men van William Joyce (de schrijver achter Rollie Pollie Ollie en A Day with Wilbur Robinson, waar Disney Meet the Robinsons op baseerde). In dit prentenboek probeert een stel insecten de tuin van een oude vrouw te redden van een gemene spinnenkoningin. Een release voor deze film is, net zoals in het geval van Ice Age 4, nog niet bekend gemaakt.

Volgende bericht Avatar maakt depressief
Vorige bericht Beelden en soundtrack Alice in Wonderland

Tags

Tag Blue Sky Studio's Tag Ice Age 4 Tag Rio Tag The Leave Men

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire