FilmCentrum

Registreren

Sinterklaas wordt definitief horrorpersonage

donderdag 14 januari 2010 12:24 door Tom Hamoen - Bron

SintDe mijter is op de Sint: Dick Maas gaat de horrorfilm Sint maken. Hoewel het de laatste tijd steeds duidelijker werd, bevestigde de oprichting van een pagina op Facebook vorige week definitief de komst van Dick Maas' nieuwe film. In Sint wordt de anders zo vriendelijke goedheiligman een waar horroricoon.

Sinterklaas is bij uitstek een figuur die zich leent voor een horrorfilm. In de mythe zitten talloze verwijzingen die suggereren dat het helemaal niet zo'n kindervriend is als altijd beweerd wordt. Niks goedheiligman! Pakjesavond heette vroeger gewoon Pak-avond. Dat was de avond dat hij en zijn kornuiten moordend en verkrachtend pakten wat ze pakken konden. Schimmel tussen zijn benen, wij weten waar dat vandaan komt! De zak van Sinterklaas, say no more...

Aldus de omschrijving van de film. Wie de hoofdrollen zullen vervullen in deze productie is nog niet bekend. Wel weten we dat de film op 5 december van dit jaar moet uitkomen en dat de opnames al volgende maand zullen beginnen. Of het Maas is gelukt om ook in 3D te gaan schieten, zoals hij eerder aangaf graag te willen doen, is eveneens nog niet bekend.

De productie van de film is te volgen via Twitter en Facebook. Intussen staan daar al enkele visuals en een kort filmpje over locatiehunting.

Volgende bericht Stallone legt critici het zwijgen op
Vorige bericht Avatar maakt depressief

Tags

Tag Dick Maas Tag Sint

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Ramon
donderdag 14 januari 2010 om 18:14

I honestly can't wait Glimlach

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire