FilmCentrum

Registreren

Trailer Eastwoods J. Edgar

dinsdag 20 september 2011 09:50 door Ramon van Dam - Bron

Leonardo DiCaprio als J. Edgar Hoover De oude rot Clint Eastwood maakte vorig jaar bekend bezig te zijn met het maken van een film over J. Edgar Hoover, de eerste directeur van de Federal Bureau of Investigation. Deze positie heeft de legendarische figuur 48 jaar lang gehad, maar de meeste presidenten hebben overwogen hem te ontslaan. De invloedrijke man had echter zo'n hoge status opgebouwd dat dit niet zomaar mogelijk was, en er is meerdere malen gesuggereerd dat hij zelf de wet regelmatig heeft gebroken en banden had met de maffia.

De film heet simpelweg J. Edgar en Leonardo DiCaprio zal te zien zal zijn als de titelfiguur. Inmiddels is dan eindelijk de eerste trailer verschenen, bekijk het voorproefje onderaan dit bericht.

Armie Hammer speelt de rol van Clyde Tolson, die in het echte leven niet alleen zijn rechterhand was, maar volgens de geruchten ook zijn minnaar. Andere rollen zijn er voor onder andere Naomi Watts, Josh Lucas, Ed Westwick en Judi Dench. J. Edgar draait vanaf 5 januari 2012 in de bioscoop.

Volgende bericht Red band trailer The Thing
Vorige bericht Bioscoop top 10 week 38

Tags

Tag Clint Eastwood Tag J. Edgar Tag Leonardo DiCaprio Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Nohands
woensdag 21 september 2011 om 10:26

Ziet er goed uit, ik heb veel respect voor Leonardo DiCaprio, hij is echt gegroeid tot een goed en groot acteur, ik hoop nog veel fims van te mogen zien in de toekomst!! (en van Clint ook natuurlijk)

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire