FilmCentrum

Registreren

Red band trailer The Thing

dinsdag 20 september 2011 10:09 door Ramon van Dam - Bron

The Thing (prequel)John Carpenters The Thing is een absolute horrorklassieker, en vele films die erna zijn gemaakt hebben goed gebruik kunnen maken van de spanningsopbouw in die film. De tijd is blijkbaar rijp voor een nieuw deel, want de Nederlandse regisseur Matthijs van Heijningen brengt ons binnenkort een prequel met opvallend genoeg dezelfde naam als de vorige film.

In de aankomende film zullen we te zien krijgen waarom de basis uit de klassieker er zo verweerd uit zag. We konden toen al duidelijk zien dat er het één en ander gebeurd was, en nu zullen we zien dat de basis reeds eerder bezoek heeft gehad van de destructieve parasiet. Mary Elizabeth Winstead en Joel Edgerton spelen de hoofdrol in de prequel.

Eerder leek het er nog op dat de film niet in onze bioscopen zou verschijnen, maar inmiddels weten we dat de productie toch een release krijgt vanaf 3 november. Hieronder zie je de nieuwe trailer die zojuist online is gezet. Het gaat hier om een zogenaamde red band trailer, die daardoor enkel geschikt is voor volwassenen.

Volgende bericht Joseph Gordon-Levitt over Dark Knight Rises
Vorige bericht Trailer Eastwoods J. Edgar

Tags

Tag Red Band Tag The Thing Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Andrew
maandag 26 september 2011 om 22:12

Als fan van John Carpenter's remake van het origineel uit 1951 was ik zeer sceptisch over een prequel. En na het zien van deze trailer concludeer ik dat deze film in ieder geval 3 belangrijke elementen mist om John Carpenter's versie te kunnen evenaren: de chemie tussen de spelers, de ongeëvenaarde speciale effecten van Rob Bottin en een goed scenario. Misschien dat de nieuwe CGI-effecten deze film nog van een snelle ondergang kunnen redden, maar ik vrees het ergste...


Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

AWARDS [Awards] Once Upon a Time ... in Hollywood
BIOSCOOP [Bioscoop] Knives Out
OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice

Updates

Reacties

Forum

The Two Popes