FilmCentrum

Registreren

The Thing prequel als strip

donderdag 22 september 2011 11:02 door Ramon van Dam - Bron

The Thing: The Northman NightmareVanaf 3 november draait The Thing in onze bioscopen, een directe prequel van de gelijknamige film van John Carpenter. We krijgen te zien wat er voor vreselijke dingen zijn gebeurd voordat de expeditie uit de klassieker er aankwam, maar dat is blijkbaar nog niet genoeg geschiedenis.

Dark Horse Comics heeft afgelopen nacht namelijk een strip aangekondigd die zal laten zien wat er vooraf is gegaan aan de nieuwe film, een prequel op een prequel dus. Het gaat hier om een digitale comic in drie delen die gratis online te lezen is. Het eerste deel staat reeds online en vind je op de website van de uitgever en in hun app voor de iPhone en iPad.

De andere delen komen op de volgende woensdagen online, en het verhaal gaat over een groep Noormannen die voor het eerst de parasiet ontdekken in een vrijwel verlaten dorpje. De titel van de strip is The Thing: The Northman Nightmare en het geheel speelt zich af in Groenland.

De comic is geschreven door Steve Niles, terwijl Patric Reynolds en Dave Stewart verantwoordelijk zijn voor respectievelijk het teken- en kleurwerk.

Volgende bericht FilmTab gelanceerd, magazine voor iPad
Vorige bericht Nieuwe Scarface op komst

Tags

Tag Comic Tag The Thing

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum