FilmCentrum

Registreren

Nieuwe Rum Diary poster

zaterdag 24 september 2011 17:38 door Ramon van Dam - Bron

De Amerikaanse journalist en schrijver Hunter S. Thompson heeft diverse werken geschreven die naar het witte doek zijn gebracht, en eind dit jaar zal weer één van zijn boeken in de vorm van een speelfilm naar de bioscopen komen. Johnny Depp en Amber Heard spelen de hoofdrol in The Rum Diary naar het gelijknamige boek van Thompson uit de jaren '60 dat pas in 1998 werd gepubliceerd. Net als in Fear and Loathing in Las Vegas speelt Depp ook hier weer een alter ego van Thompson zelf.

De film vertelt het verhaal van een jonge reporter die in de jaren '50 naar San Juan afreist om voor een krant te gaan werken. Naast eerdergenoemde acteurs bestaat de cast verder nog uit onder andere Aaron Eckhart, Michael Rispoli, Richard Jenkins, Giovanni Ribisi en Marshall Bell. The Rum Diary draait vanaf 22 december in de bioscoop.

De laatste tijd kwamen er al wat posters uit in verschillende stijlen, en ook de nieuwe promotionele afbeelding heeft de studio weer anders opgezet dan de voorgaande posters. Klik op de afbeelding voor een grotere versie bij ComingSoon.

The Rum Diary

Volgende bericht Michael Fassbender als Robocop?
Vorige bericht Poster Adam Sandler komedie Jack and Jill

Tags

Tag Poster Tag The Rum Diary

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire