FilmCentrum

Registreren

Foto's Catwoman mét puntoren

maandag 26 september 2011 11:00 door Ramon van Dam - Bron

The Dark Knight Rises is wellicht de film waar men het meest naar uitkijkt voor volgend jaar, en mede hierdoor trekken de opnames veel fans en fotografen aan. Het resultaat is een zomer vol met uitgelekte foto's die al van alles verraden over de productie, en ook dit weekend zijn er weer wat interessante kiekjes online opgedoken.

Uit angst voor dit soort onverwachte onthullingen gaf de studio vorige maand al een eerste foto vrij van Anne Hathaway als Catwoman, maar de fans vroegen zich direct af waar haar karakteristieke oren waren gebleven. De nieuwe setfoto's van haar in volledig kostuum verraden hoe het waarschijnlijk in elkaar zit.

Onderaan dit bericht zie je vier van deze foto's, bij ComingSoon zijn er nog een paar meer te vinden. De oren zijn hier duidelijk wel aanwezig, en het lijkt erop dat de speciale bril die ze op de promotiefoto op heeft hier omhoog geklapt is. Geen echte oren op het pak dus, maar een bril die daar op lijkt.

Onder de foto's is tevens een nieuwe video te vinden van de opnames. The Dark Knight Rises draait vanaf 26 april 2012 in de bioscoop en zal de afsluiter vormen van de trilogie van Christopher Nolan. Batman zal het onder andere moeten opnemen tegen Bane en Ra's al Ghul.

Catwoman in The Dark Knight Rises    Catwoman in The Dark Knight Rises

Catwoman in The Dark Knight Rises    Catwoman in The Dark Knight Rises

Volgende bericht George Clooneys top 100 van 1964-1976
Vorige bericht Cartoon: Fright Night

Tags

Tag Catwoman Tag Foto Tag The Dark Knight Rises

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (4)

Tomhamoen
maandag 26 september 2011 om 20:08

Ik vind Batman en Gordon gaver. Hoewel Catwoman er zeker mag zijn.

Andrew
maandag 26 september 2011 om 21:33

Vind het pakje van Hathaway een beetje (te) simpel, zeker vergeleken met de inmiddels enigszins over-the-top Batman outfit die al teveel weg heeft van de homo-outfit die ze George Clooney lieten dragen.
Mijn eerste indruk van Hathaway als Catwoman: te 'lief', ik denk nog niet dat haar invulling van Nolans Catwoman ons Michelle Pfeiffer kan doen vergeten...

Ramon
maandag 26 september 2011 om 21:35

Ik denk eigenlijk dat het juist beter past in dit wereldje van Nolan. Een pakje à la Michelle Pfeiffer zou ik er echt raar uit vinden zien in deze meer realistische setting.

Overigens zijn zeker kostuums lastig te beoordelen zonder de color correction en juiste belichting Glimlach Laat die nieuwe trailer eens snel komen Knipoog

Andrew
maandag 26 september 2011 om 21:36

Wat de video betreft: ik geloof niet zo in complottheorieën, maar dit lijkt me echt een filmpje dat de producers met opzet hebben laten 'uitlekken', bij wijze van teaser.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux