FilmCentrum

Registreren

Virale Paranormal Activity 3 clips

dinsdag 27 september 2011 10:45 door Ramon van Dam - Bron

Oren Peli verraste twee jaar terug vriend en vijand met Paranormal Activity, een horrorfilm gebaseerd op "teruggevonden" camerabeelden waarvan er al snel een vervolg te zien was. Na het enorme succes van zowel de originele film als de sequel zag Paramount in dat er nog veel meer geld mee verdiend kan worden, waardoor we vanaf 20 oktober naar de bioscoop kunnen voor Paranormal Activity 3.

Paranormal Activity 3Dit nieuwe deel in de franchise wordt geregisseerd door Catfish-makers Henry Joost en Ariel Schulman, waarvan nog altijd niet duidelijk is of die vorige film nu wel of niet echt was. De keuze voor dit duo is dan ook begrijpelijk, aangezien ze bewezen hebben om te kunnen gaan met het genre.

De laatste tijd moet de marketingafdeling van Paramount veel lol hebben gehad, want nu blijkt dat ze een originele virale campagne hebben opgezet. Enkele websites over horrorfilms kregen videobanden opgestuurd met de boodschap om het afspelen hiervan zelf weer te filmen, en het resultaat is tot nu toe de onderstaande drie clips.





Volgende bericht Poster Spielbergs War Horse
Vorige bericht Human Centipede II trailer

Tags

Tag Paranormal Activity 3 Tag Viral Marketing

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire