FilmCentrum

Registreren

Miss Piggy kondigt Muppets fan-a-thon aan

vrijdag 30 september 2011 11:16 door Ramon van Dam - Bron

The MuppetsBegin volgend jaar komt er eindelijk weer eens een film over The Muppets in de bioscoop, de bekende poppen die oorspronkelijk werden bedacht door Jim Henson. Pas vanaf 8 februari 2012 is hun nieuwste avontuur bij ons in de bioscoop te zien, maar de promotie is al enige tijd in volle gang bezig.

De laatste tijd heeft men op originele wijze enkele trailers vrijgegeven die andere films parodieerden, bekijk bijvoorbeeld nog eens het "voorproefje" voor Green With Envy. Onderaan dit bericht zie je nu een nieuwe trailer waarin Miss Piggy de fan-a-thon aankondigt, een speciale actie op Facebook.

In de film spelen Jason Segel en Amy Adams de menselijke hoofdrollen, maar uiteraard worden ze omgeven door alle bekende Muppets als Kermit the Frog, Miss Piggy, Fozzie Bear en Animal. Het verhaal gaat over de grootste fan van de poppen ooit die ontdekt dat een oliemagnaat het Muppet Theater wil platgooien om te zoeken naar het zwarte goud. Om dit te voorkomen moeten de fan en zijn vrienden ervoor zorgen dat de Muppets weer bij elkaar komen om geld in te zamelen. De film draait vanaf 8 februari 2012 in de bioscoop.

Volgende bericht Originele Ghostbusters tv-reclame
Vorige bericht Russische The Thing trailer

Tags

Tag The Muppets

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire