FilmCentrum

Registreren

Internationale Dragon Tattoo trailer

woensdag 5 oktober 2011 09:57 door Ramon van Dam - Bron

The Girl With the Dragon TattooDavid Fincher is op dit moment druk in de weer met The Girl With the Dragon Tattoo, zijn versie van het eerste Millennium-boek van Stieg Larsson. In Zweden werd die trilogie al eerder naar het witte doek gebracht, maar de Amerikaanse versie zou getrouwer aan het boek moeten worden. De nieuwe film heeft Daniel Craig, Rooney Mara, Stellan Skarsgård en Christopher Plummer in de hoofdrollen en zal vanaf 19 januari 2012 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Onlangs kregen we al een trailer van vier minuten te zien, en vandaag is er alweer een nieuwe video opgedoken die in de bioscopen te zien zal zijn als voorproefje. Het gaat hier om een kortere versie van die eerdere trailer, maar er zitten tevens wat nieuwe beelden en muziek in verwerkt. Bekijk de video onderaan dit bericht.

Onder de trailer is er tevens een filmpje opgenomen waarin te zien is hoe de metalen posters voor de film gefabriceerd zijn. De video wordt begeleid door de score van Trent Reznor en Atticus Ross, die je opzettelijk ongemakkelijk moet laten voelen.

In The Girl With the Dragon Tattoo zien we hoe journalist Mikael Blomkvist van het tijdschrift Millennium wordt ingehuurd door miljonair Henrik Vanger om zijn al 30 jaar vermiste kleindochter terug te vinden. Tijdens deze hopeloos lijkende zoektocht komt hij in contact met de jonge hackster Lisbeth Salander, waarna de waarheid schokkender blijkt te zijn dan iedereen had kunnen bedenken.



Volgende bericht Werner Herzog als vijand van Tom Cruise
Vorige bericht War Horse trailer

Tags

Tag Score Tag The Girl With The Dragon Tattoo Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire