FilmCentrum

Registreren

My Week With Marilyn trailer

donderdag 6 oktober 2011 12:32 door Ramon van Dam - Bron

Michelle Williams in My Week With MarilynNorma Jeane Baker was één van de allergrootste sterren van haar generatie, hoewel de meeste mensen haar beter zullen kennen onder haar pseudoniem Marilyn Monroe. Het sekssymbool van de jaren '50 wordt nog altijd door velen als invloedrijke bron gezien, waardoor het niet gek is dat we begin volgend jaar naar een film kunnen kijken over haar leven.

Michelle Williams zal de blondine vertolken in My Week With Marilyn, waarvan vandaag de officiële trailer is opgedoken. De video is onderaan dit bericht te bekijken.

Het verhaal is gebaseerd op de memoires van Colin Clark, haar assistent bij de opnames van The Prince And The Showgirl. Toen Marilyn er zowel geestelijk als fysiek doorheen zat tijdens de opnames kon ze uithuilen op zijn schouders, waarna er een kortstondige romance ontstond.

Naast Williams bestaat de cast verder uit onder andere Kenneth Branagh, Julia Ormond, Eddie Redmayne, Dominic Cooper, Judi Dench, Emma Watson en Toby Jones. My Week With Marilyn draait vanaf 19 januari 2012 in de bioscoop.

De film is overigens niet de enige grote productie over Marilyn Monroe die eraan zit te komen; vanaf 7 februari 2013 kunnen we Naomi Watts in haar huid zien kruipen voor Blonde.

Volgende bericht Puss in Boots trailer en poster
Vorige bericht Skyfall titel nieuwe James Bond?

Tags

Tag My Week With Marilyn Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire