FilmCentrum

Registreren

Puss in Boots trailer en poster

donderdag 6 oktober 2011 15:01 door Ramon van Dam - Bron

Puss in BootsDe avontuurlijke kat Puss in Boots werd geïntroduceerd in Shrek 2 en werd al snel een lieveling van het publiek. Het is dan ook niet gek dat er wordt gewerkt aan een eigen spin-off voor de gelaarsde kat, waarvan uiteindelijk werd besloten dat deze ook in de bioscoop te zien zal zijn.

In de film werkt de rode kater (Antonio Banderas) samen met Kitty Softpaws (Salma Hayek) en Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) om op zoek te gaan naar de legendarische gouden eieren. Het geheel is net zoals de derde film over Shrek geregisseerd door Chris Miller, en het resultaat is vanaf 7 december in de bioscoop te bekijken.

Na wat clips en ander promotiemateriaal heeft DreamWorks nu de definitieve poster en trailer voor de productie vrijgegeven. De poster is hiernaast te zien en is aanklikbaar voor een grote versie bij ComingSoon, terwijl de trailer hieronder te bekijken is.

<a href='http://movies.msn.com/movies/movie-trailers/#/video/89458484-f88e-46c9-86cd-5bf829e73dcd' target='_new' title='&#39;Puss in Boots&#39; movie trailer' >Video: &#39;Puss in Boots&#39; movie trailer</a>

Volgende bericht Bridesmaids credits-sekstape online
Vorige bericht My Week With Marilyn trailer

Tags

Tag Poster Tag Puss In Boots Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

AWARDS [Awards] Dune
OSCARS [Oscars] Judas and the Black Messiah
OSCARS [Oscars] Nomadland
OSCARS [Oscars] Minari

Updates

Reacties

Forum