FilmCentrum

Registreren

Scorsese introduceert Hugo

dinsdag 11 oktober 2011 10:06 door Ramon van Dam - Bron

HugoMartin Scorsese is een grootheid binnen de filmwereld, dus telkens wanneer er een nieuwe film van de regisseur uitkomt wachten de filmliefhebbers gespannen af. Begin volgend jaar zal dit het geval zijn voor zijn verfilming van The Invention of Hugo Cabret, het populaire boek van Brian Selznick. Hierin zien we hoe de 12-jarige Hugo in een treinstation van Parijs woont en wiens leven afhangt van geheimen en anonimiteit. Wanneer hij echter in contact komt met een jong meisje en de oude eigenaar van een speeltjeswinkel komt zijn diepste geheim in gevaar.

De hoofdrollen in Hugo zijn voor Asa Butterfield, Chloe Moretz, Sacha Baron Cohen, Emily Mortimer, Jude Law en Ben Kingsley. De film is het eerste project waarbij Scorsese met 3D werkt, en hij heeft diverse malen aangegeven het enkel nuttig gebruikt te hebben.

De film draait bij ons vanaf 9 februari 2012 in de bioscoop, maar afgelopen nacht vormde het tevens de opening van het New York Film Festival. Om dit te vieren heeft Paramount een korte featurette vrijgegeven waarin de regisseur zelf zijn film introduceert. Bekijk de video hieronder.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Volgende bericht Illegale wapens op set World War Z
Vorige bericht Bioscoop top 10 week 41

Tags

Tag Featurette Tag Hugo Tag Martin Scorsese

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire