FilmCentrum

Registreren

Don Johnson in nieuwe Tarantino

woensdag 12 oktober 2011 10:45 door Ramon van Dam - Bron

Don JohnsonWanneer Quentin Tarantino weer eens bezig is aan een nieuwe film wacht iedereen gespannen af welk blik aan acteurs hij nu weer open zal trekken. Tot nu toe wisten we dat Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Dennis Christopher, Gerald McRaney en M.C. Gainey erin te zien zullen zijn, en aan dit rijtje is alweer een nieuwe grote naam toegevoegd.

Don Johnson is zojuist bevestigd voor de rol van Spencer Bennett, een plantage-eigenaar die tevens jonge, vrouwelijke slaven verhandelt. Zijn personage zou een grote rol spelen in de opening van de film, waarin de slaaf uit de titel (Foxx) een samenwerking met premiejager King Schultz (Waltz) aangaat. Johnson is vooral bekend van de tv-serie Miami Vice.

Eén van de laatste resterende rollen die nog vergeven moet worden is die van Django's vrouw Broomhilda, maar verder is de hoofdzakelijke cast nagenoeg compleet. Django Unchained zal gaan over een bevrijde slaaf die het samen met een premiejager op gaat nemen tegen plantage-eigenaar Calvin Candie om zo zijn vrouw te redden. Het is nog niet bekend wanneer de film moet verschijnen.

Volgende bericht Foto Stallone, Schwarzenegger en Willis
Vorige bericht The Avengers trailer

Tags

Tag Django Unchained Tag Don Johnson

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Nohands
donderdag 13 oktober 2011 om 11:01

Ik ben benieuwd!!!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar