FilmCentrum

Registreren

Die Hard 5 titel en meer details

donderdag 13 oktober 2011 10:29 door Ramon van Dam - Bron

Live Free or Die HardDe allereerste Die Hard film lanceerde Bruce Willis als regelrechte actieheld, en de uitspraak "Yippee-ki-yay, motherfucker" is bij iedereen bekend. Er volgden in de jaren '90 nog twee vervolgen, maar daarna bleef het een tijdje stil rondom John McClane.

Een paar jaar terug keerde de kale spierbundel dan toch terug met Live Free or Die Hard, maar de reacties hierop waren nogal wisselend. Toch liet Willis al diverse malen doorschemeren dat hij graag een vijfde deel zou zien, en momenteel is men druk bezig met de voorbereidingen.

Tom Rothman, CEO bij Fox, heeft afgelopen nacht meer informatie vrijgegeven over de aankomende productie. Het belangrijkste detail is waarschijnlijk dat de film voortaan door het leven zal gaan als A Good Day to Die Hard. De opnames zullen in januari 2012 van start gaan, met een Amerikaanse release op 14 februari 2013. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Rothman bevestigde bovendien dat het verhaal zich inderdaad zal afspelen in Rusland, zoals de geruchten eerder al meldden. John McClane zal afreizen naar Rusland om zijn zoon uit de gevangenis te krijgen, maar bij aankomst blijkt dat diens arrestatie niet helemaal is wat het lijkt. Wat volgt is een intrige op wereldwijde schaal waarbij terroristen alles en iedereen bedreigen.

De zoon van Bruce Willis moet nog worden gecast, en men is er nog niet over uit of het een film voor volwassen moet worden of ook voor tieners. Eerder kregen we al te horen dat John Moore de regie op zich neemt, en dat het script geschreven is door Skip Woods.

Volgende bericht Sciencefiction in Siri voor iPhone 4S
Vorige bericht Lone Ranger terug in het zadel

Tags

Tag A Good Day To Die Hard Tag Die Hard 5

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Nohands
donderdag 13 oktober 2011 om 11:01

Slechte naam zeg...de eerste drie die hards waren het best!!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire