FilmCentrum

Registreren

The Muppets trailer #2

donderdag 13 oktober 2011 22:12 door Ramon van Dam - Bron

Begin volgend jaar komt er eindelijk weer eens een film over The Muppets in de bioscoop, de bekende poppen die oorspronkelijk werden bedacht door Jim Henson. De laatste tijd heeft men op originele wijze enkele trailers vrijgegeven die andere films parodieerden, bekijk bijvoorbeeld nog eens de persiflage over The Girl With the Dragon Tattoo.

The MuppetsAl deze parodieën waren leuk, maar ze dwaalden misschien wel een beetje te ver af van de film zelf. Het is dan ook goed om te zien dat de zojuist verschenen trailer daadwerkelijk over het verhaal zelf gaat, bekijk de video onderaan dit bericht.

In de film spelen Jason Segel en Amy Adams de menselijke hoofdrollen, maar uiteraard worden ze omgeven door alle bekende Muppets als Kermit the Frog, Miss Piggy, Fozzie Bear en Animal.

Het verhaal gaat over de grootste fan van de poppen ooit die ontdekt dat een oliemagnaat het Muppet Theater wil platgooien om te zoeken naar het zwarte goud. Om dit te voorkomen moeten de fan en zijn vrienden ervoor zorgen dat de Muppets weer bij elkaar komen om geld in te zamelen. De film draait vanaf 8 februari 2012 in de bioscoop.

Volgende bericht This Means War trailer
Vorige bericht Sciencefiction in Siri voor iPhone 4S

Tags

Tag The Muppets Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

It Chapter Two