FilmCentrum

Registreren

Star Wars - The Phantom Menace 3D poster

vrijdag 14 oktober 2011 13:48 door Ramon van Dam - Bron

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (originele poster)Sinds George Lucas in de jaren '70 begonnen is aan zijn Star Wars saga is hij nooit meer gestopt met het aanbrengen van wijzigingen aan de geliefde films. Of het nu om gedigitaliseerde versies van Yoda, toegevoegde geluiden of andere veranderingen gaat (Han shot first!), de fans zijn er doorgaans niet al te blij mee.

De volgende stap die eraan komt is er eentje die op dit moment erg logisch lijkt, namelijk het uitbrengen van de zes films in drie dimensies. Lucas wil de saga al jaren in 3D vertonen, maar nu heeft hij naar eigen zeggen pas genoeg vertrouwen in de techniek om de platte opnames een extra laag mee te geven.

Vanaf 9 februari zullen we het eerste resultaat van deze conversie kunnen aanschouwen, op die dag gaat Star Wars: Episode I - The Phantom Menace 3D bij ons in première. De trailer wordt spoedig verwacht, maar ondertussen is er reeds een poster verschenen voor de speciale versie.

De afbeelding is onderaan dit bericht te bekijken en ontbeert opvallend genoeg Jar Jar Binks, Anakin Skywalker en Qui-Gon Jinn. De andere bekende elementen als Darth Maul, Yoda, Obi-Wan Kenobi en de podraces zijn wel terug te vinden. Klik op de poster voor een grote versie bij /Film.

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace 3D

Volgende bericht Coen brothers hebben nieuwe hoofdrolspeler
Vorige bericht Thor 2 regisseur gevonden

Tags

Tag 3D Tag Poster Tag Star Wars: Episode I - The Phantom Menace

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Nohands
zaterdag 15 oktober 2011 om 19:28

Tja, ik heb alle Star Wars films in de biooscoop gezien, deze zelfs speciaal in Antwerpen, daar was daarna nog een Sart Wars conventie/beurs. Maar goed, toen vond ik er niet zoveel aan en hem erg tegenvallen. het zal wel aan mijn liggen maar ik heb in de eerste drie delen mijn grote held Darth Vader gemist...(en nee niet toen hij jong was, toen was hij saai)

Ramon
zondag 16 oktober 2011 om 11:34

Ik denk niet dat het aan jou ligt, aangezien vrijwel iedereen dit de slechtste film vindt van de saga Glimlach

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire