FilmCentrum

Registreren

Dark Knight Rises proloog bij M:I-4

donderdag 20 oktober 2011 14:01 door Ramon van Dam - Bron

The Dark Knight RisesWachten kan lang duren, zoals ongetwijfeld de fans van Christopher Nolan en zijn Batmanfilms zullen weten. Al direct vanaf de release van The Dark Knight vroeg men zich af of en wanneer er een derde deel over de gevlederde superheld zou verschijnen, en inmiddels weten we dat The Dark Knight Rises op 25 juli 2012 in de bioscoop zal verschijnen.

Eerder verscheen er al een teaser online, en ergens in de komende maanden wordt er ook een eerste echte trailer verwacht. Vanaf 21 december december zullen de fans echter de kans krijgen om een uitgebreid voorproefje van zes minuten te zien, aangezien de IMAX-versie van Mission: Impossible - Ghost Protocol volgens diverse bronnen voorafgegaan zal worden door een uitgebreide proloog van de Batmanfilm.

Dat het hierbij enkel om de IMAX-vertoningen gaat is niet zo vreemd, aangezien Christopher Nolan altijd benadrukt dat dat zijn favoriete filmformaat is. Voor de aankomende film heeft hij dan ook weer flink wat scènes opgenomen op het technisch superieure formaat.

Warner Bros. voerde een vergelijkbare actie ook al uit bij de vorige film, toen ze in 2007 de openingsscène van The Dark Knight koppelden aan I Am Legend. Mission: Impossible - Ghost Protocol is in dit geval weliswaar geen productie van de studio zelf, maar het zal wel de grootste IMAX-release van het najaar worden.

The Dark Knight Rises draait vanaf 25 juli 2012 in de bioscoop, en vrijwel de gehele cast keert weer terug. Regisseur Christopher Nolan heeft al diverse keren aangegeven dat er hierna geen Batmanfilms meer zullen komen van zijn hand. Batman zal het onder andere moeten opnemen tegen Bane (Tom Hardy) en Ra's al Ghul (Josh Pence), terwijl Anne Hathaway te zien zal zijn als Catwoman.

Volgende bericht Flowers of War trailer met Christian Bale
Vorige bericht Sherlock Holmes 2 trailer

Tags

Tag Mission: Impossible - Ghost Protocol Tag Proloog Tag The Dark Knight Rises

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire