FilmCentrum

Registreren

Captain America 2 vooral in het heden

maandag 24 oktober 2011 13:19 door Ramon van Dam - Bron

Captain America: the First AvengerNu Captain America in het buitenland een release op dvd en blu-ray heeft gekregen is men alweer druk bezig met de promotie van het vervolg. De tweede zelfstandige film over de Amerikaanse superheld zal waarschijnlijk pas in 2014 verschijnen, maar schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely hebben toch alvast wat hints gegeven over het verhaal.

"Ik denk dat we wel kunnen zeggen dat het vervolg zich voornamelijk in de hedendaagse tijd zal afspelen. Dat is volgens mij de grootste vraag die men heeft over de sequel... We hebben dankzij het einde van de vorige film de ruimte om op vragen als 'wat is dit allemaal?' en 'wat is er met de wereld gebeurd?' in te gaan," aldus Markus.

McFeely voegde hier nog aan toe dat Steve Rogers (het alter ego van Captain America) zich in de eerste film in een simpeler tijdperk bevond. "Destijds was het meer zwart-wit, goed en kwaad waren duidelijker afgetekend. Cap[tain America] symboliseert dat verschil. In het heden is het allemaal zo simpel niet meer, dus wat doe je met hem? Hoe reageert hij op meer onzekere tijden?"

Voorlopig staat het vervolg nog niet eens op het punt om in productie te gaan, maar in de zomer van volgend jaar is Captain America ook te zien in The Avengers.

Volgende bericht Harry Potter in 2012 niet meer te koop
Vorige bericht Cartoon: the Adventures of Tintin (Kuifje)

Tags

Tag Captain America 2 Tag Captain America: The First Avenger

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Nohands
woensdag 26 oktober 2011 om 09:42

Ik vond de tweede wereld oorlog setting juist wel appart voor een superheld, nog een tweede deel hierin had leuk geweest in gevecht tegen de Nazi's!!!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

The Lion King