FilmCentrum

Registreren

Hugo trailer en poster

dinsdag 25 oktober 2011 17:11 door Ramon van Dam - Bron

HugoDe grote regisseur Martin Scorsese heeft onlangs zijn verfilming van The Invention of Hugo Cabret afgerond, naar het populaire boek van Brian Selznick. De hoofdrollen in Hugo zijn voor Asa Butterfield, Chloe Moretz, Sacha Baron Cohen, Emily Mortimer, Jude Law en Ben Kingsley.

De film is het eerste project waarbij Scorsese met 3D werkt, en volgens de grootmeester zal het daadwerkelijk iets toevoegen aan het geheel.

Het verhaal gaat over de 12-jarige Hugo die in een treinstation van Parijs woont en wiens leven afhangt van geheimen en anonimiteit. Wanneer hij echter in contact komt met een jong meisje en de oude eigenaar van een speeltjeswinkel komt zijn diepste geheim in gevaar. Scorsese schijnt zijn liefde voor films erg duidelijk naar voren te laten komen in het verhaal.

De film draait bij ons vanaf 9 februari 2012 in de bioscoop, maar vandaag zijn er weer een nieuwe trailer en poster verschenen ter promotie. De poster zie je rechtsbovenaan (klik voor een grote versie), terwijl je de trailer hieronder kan bekijken. Hugo draait vanaf 9 februari 2012 in de bioscoop.

Volgende bericht Star Wars - The Phantom Menace 3D trailer
Vorige bericht Harry Potter in 2012 niet meer te koop

Tags

Tag Hugo Tag Poster Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire