FilmCentrum

Registreren

Girl With the Dragon Tattoo poster

woensdag 26 oktober 2011 10:56 door Ramon van Dam - Bron

David Fincher is op dit moment druk in de weer met The Girl With the Dragon Tattoo, zijn versie van het eerste Millennium-boek van Stieg Larsson. In Zweden werd die trilogie al eerder naar het witte doek gebracht, maar de Amerikaanse versie zou getrouwer aan het boek moeten worden. De nieuwe film heeft Daniel Craig, Rooney Mara, Stellan Skarsgård en Christopher Plummer in de hoofdrollen en zal vanaf 19 januari 2012 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Via de virale site Mouth Taped Shut laat Sony af en toe wat materiaal over de film uitlekken, en de toevoeging van gisteren is erg de moeite waard. Het gaat om een nieuwe poster waarin Mikael Blomkvist (Craig) wel erg letterlijk in het hoofd van Lisbeth Salander (Mara) zit. De afbeelding is onderaan dit bericht te bekijken.

In The Girl With the Dragon Tattoo zien we hoe journalist Mikael Blomkvist van het tijdschrift Millennium wordt ingehuurd door miljonair Henrik Vanger om zijn al 30 jaar vermiste kleindochter terug te vinden. Tijdens deze hopeloos lijkende zoektocht komt hij in contact met de jonge hackster Lisbeth Salander, waarna de waarheid schokkender blijkt te zijn dan iedereen had kunnen bedenken.

The Girl With the Dragon Tattoo

Volgende bericht Peter Jackson bevestigt regie tweede Tintin
Vorige bericht Star Wars - The Phantom Menace 3D trailer

Tags

Tag Poster Tag The Girl With The Dragon Tattoo

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire