FilmCentrum

Registreren

Benicio Del Toro als vijand in Star Trek 2?

zaterdag 5 november 2011 15:25 door Ramon van Dam

Benicio Del ToroRegisseur J.J. Abrams wist twee jaar terug op verfrissende wijze een reboot van Star Trek op te zetten, en inmiddels is men alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het aankomende vervolg. Regisseur J.J. Abrams zal ook deze keer de kar gaan trekken, maar veel meer details hebben we nog niet te horen gekregen.

Volgens Variety is de kans echter groot dat Benicio Del Toro deze keer de grote vijand van het verhaal zal gaan spelen. De Puerto Ricaanse acteur zou al gesprekken hebben gevoerd met de filmmaker, en opvallend genoeg zou hem daarbij niet verteld zijn om welk personage het gaat.

Volgens enkele geruchten gaat het hier om Khan, terwijl anderen zeggen dat het net als bij Eric Bana in de vorige film gaat om een volledig nieuw karakter. Met de geheimzinnige marketing rondom de films van Abrams in het achterhoofd kan het nog wel even duren voor we hier zekerheid over krijgen.

Benicio Del Toro won een Oscar voor zijn rol in Traffic en is verder bekend van films als Snatch, The Usual Suspects, Sin City en 21 Grams. Voor de aankomende film 7 Días en La Habana heeft hij bovendien een deel van de regie op zich genomen.

Star Trek 2 wordt geschreven door Alex Kurtzman, Roberto Orci en Damon Lindelof en moet op 16 augustus 2012 bij ons verschijnen.

Volgende bericht Tarsems Snow White heet Mirror, Mirror
Vorige bericht Jouw stem in The Dark Knight Rises?

Tags

Tag Benicio Del Toro Tag Star Trek 2

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire