FilmCentrum

Registreren

Tarsems Snow White heet Mirror, Mirror

zaterdag 5 november 2011 15:43 door Ramon van Dam - Bron

Snow White / Mirror, MirrorVolgend jaar gaan er maar liefst twee films over Sneeuwwitje in première, maar alles wijst erop dat beide producties flink van elkaar zullen verschillen. Snow White and the Huntsman wordt een actiefilm met Kristen Stewart in de stijl van The Lord of the Rings, terwijl Tarsem Singh werkt aan een meer getrouwe verfilming.

Enkele dagen terug gaf de regisseur nog aan dat hij de film het liefst simpelweg Snow zou noemen, maar hij voegde hieraan toe dat hij die beslissing niet mocht nemen en dat er vele juridische problemen waren rondom de titel. Zojuist heeft Relativity Media bekendgemaakt dat de film toch een hele andere titel gaat krijgen; de productie zal de bioscopen ingaan onder de naam Mirror, Mirror.

Regisseur Tarsem Singh (The Cell, The Fall) gaf bovendien aan dat het een bijzonder kindvriendelijke film zal worden. De studio had gevraagd of hij er een duister sprookje van wilde maken, maar daar is hij naar eigen zeggen absoluut niet in geïnteresseerd. "Mijn films zijn polariserend. Als het voor kinderen is, is het overdreven kinderachtig," aldus de filmmaker.

Phil Collins' dochter Lily zal te zien zijn als het meisje met het haar zo zwart als ebbenhout, terwijl Julia Roberts de slechte koningin zal vertolken. De mannelijke hoofdrollen worden verzorgd door Armie Hammer (The Social Network) en Nathan Lane (The Birdcage). Het is nog niet bekend op welke datum de film in première gaat.

Volgende bericht Man on a Ledge poster
Vorige bericht Benicio Del Toro als vijand in Star Trek 2?

Tags

Tag Mirror, Mirror Tag Snow White

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Log in via Facebook Log in via Facebook Direct registreren

OSCARS [Oscars] Get Out
OSCARS [Oscars] Lady Bird
BIOSCOOP [Bioscoop] Phantom Thread
OSCARS [Oscars] The Post

Updates

Reacties

Forum

Ocean's 8