FilmCentrum

Registreren

Snow White and the Huntsman teaser

vrijdag 11 november 2011 14:41 door Ramon van Dam - Bron

Snow White and the HuntsmanVolgend jaar kunnen we maar liefst twee keer naar de bioscoop voor nieuwe bewerkingen van Sneeuwwitje; Tarsem Singh brengt ons een klassieke versie met Mirror, Mirror, terwijl Snow White and the Huntsman er een meer actiegericht verhaal van maakt in de stijl van The Lord of the Rings.

Van die laatste productie is er nu een teasertrailer opgedoken, die je onderaan dit bericht kan bekijken. Hiernaast zie je tevens de nieuwe poster, waarvan /Film een grote versie heeft.

In deze verfilming van het klassieke sprookje zal met name de rol van de jager flink worden uitgebreid; in plaats van slechts een helpende hand zal hij hier fungeren als een mentor voor Sneeuwwitje (Kristen Stewart) die haar leert om te vechten. Naast Stewart zullen we ook onder andere Charlize Theron, Chris Hemsworth en Sam Claflin te zien krijgen, en hier zie je de lijst van zeven acteurs die zijn aangetrokken voor de dwergen.

De film staat voorlopig gepland voor een Nederlandse première op 7 juni 2012, en als de film succesvol blijkt zal hij deel gaan vormen van een trilogie.

Volgende bericht Underworld: Awakening poster
Vorige bericht Billy Crystal presenteert Oscars

Tags

Tag Poster Tag Snow White And The Huntsman Tag Teaser

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Log in via Facebook Log in via Facebook Direct registreren

OSCARS [Oscars] Get Out
OSCARS [Oscars] Lady Bird
BIOSCOOP [Bioscoop] Phantom Thread
OSCARS [Oscars] The Post

Updates

Reacties

Forum

Ocean's 8