FilmCentrum

Registreren

The Crow reboot concept art

zondag 13 november 2011 12:04 door Ramon van Dam - Bron

De Amerikaanse striptekenaar James O'Barr is vooral bekend van zijn creatie The Crow, waar in 1994 de bekende verfilming met Brandon Lee van verscheen. De cultklassieker kreeg nog enkele low-budget vervolgen, maar sinds enkele jaren probeert men weer een reboot op poten te zetten.

Na enkele grote wisselingen binnen de crew leek het er eerder dit jaar op dat Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later) de film zou gaan regisseren, en Bradley Cooper had reeds getekend voor de hoofdrol. Toch lijkt de productie nog altijd vervloekt te zijn, want in de afgelopen weken hebben zowel Cooper als Fresnadillo zich terug moeten trekken.

De toekomst van de reboot is nu uiterst onzeker en de kans is groot dat de film nooit de bioscopen zal bereiken. Shock Till You Drop heeft een interessante stapel concept art weten te bemachtigen, waardoor we toch een indruk krijgen van hoe het geheel eruit had kunnen zien.

De tekeningen zijn duidelijk gemaakt met Cooper als hoofdrolspeler in het achterhoofd, de schetsen zijn dan ook deels bedoeld om te kijken welke haarstijl bij hem zou passen. Hieronder zie je twee afbeeldingen, hier staat de rest.

Volgende bericht Bloederige Ralph Fiennes als Coriolanus
Vorige bericht Underworld: Awakening poster

Tags

Tag Bradley Cooper Tag Concept Art Tag Juan Carlos Fresnadillo Tag Reboot Tag The Crow

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar