FilmCentrum

Registreren

Shame trailer

vrijdag 18 november 2011 10:17 door Ramon van Dam - Bron

ShameDe Britse filmmaker Steve McQueen had aanvankelijk het probleem dat men hem verwarde met de gelijknamige acteur uit de jaren '70, maar sinds zijn regiedebuut Hunger weet de gehele filmwereld wie hij is. Samen met Michael Fassbender zette hij een intrigerend portret neer van de hongerstaking van Bobby Sands, en ook voor zijn tweede speelfilm werkt hij weer samen met de inmiddels geroemde acteur.

Enkele maanden terug wist Fassbender voor deze rol in Shame nog de prijs voor de beste acteur in de wacht te slepen in Venetië, en inmiddels is er weer een nieuwe trailer verschenen. De video is onderaan dit bericht te bekijken en toont onder andere een wel heel erg eenzame Carey Mulligan die "New York, New York" zingt.

De film moet een uiterst grafische weergave zijn van een man met gruwelijke seksuele fantasieën, waarbij zowel Fassbender als Mulligan regelmatig naakt te zien zijn terwijl ze allerlei handelingen voor het oog van de camera uitvoeren. Shame draait in Nederland vanaf 9 februari 2012 in de bioscoop.

Volgende bericht 17 minuten uit Raiding the Lost Ark
Vorige bericht Trailer Pixars Brave

Tags

Tag Shame Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

kocas92
zaterdag 19 november 2011 om 00:27

Dit wordt zo avant premiere.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire