FilmCentrum

Registreren

Tomb Raider reboot info

maandag 21 november 2011 10:48 door Ramon van Dam - Bron

Angelina Jolie als Lara Croft in Tomb RaiderDe avonturierster Lara Croft begon haar digitale carrière in een reeks videogames, maar inmiddels is haar zoektocht naar schatten ook via diverse andere media te volgen. Het meest bekend zijn waarschijnlijk de twee films die tot nu toe zijn verschenen, waarin Angelina Jolie te zien was als de sexy heldin.

Inmiddels weten we echter dat men op zoek zal moeten naar een nieuwe actrice, aangezien de derde film een reboot van de franchise moet vormen. Producent Graham King heeft hierover wat meer details vrijgegeven tijdens een interview met ComingSoon.

"Luister, de vorige films deden het goed aan de kassa, maar ik vind het interessant dat wij nu het verhaal vertellen over hoe ze precies Lara Croft geworden is, het is een personage-gericht verhaal. Het heeft vele geweldige karakters, maar tevens veel actie en plezier en dat is voor mij iets nieuws. Ik heb nog niet eerder een dergelijke film gemaakt, maar het idee van een reboot spreekt me enorm aan," aldus de producent.

De laatste jaren doen dergelijke origin stories het erg goed in de bioscoop, denk bijvoorbeeld aan Batman Begins, Casino Royale, Rise of the Planet of the Apes en X-Men: First Class. Of het hier ook gaat werken zullen we voorlopig nog niet weten, aangezien men zich nog maar in een vroeg productiestadium bevindt.

Volgende bericht Cartoon: Nova Zembla
Vorige bericht Batman en Bane op cover Empire

Tags

Tag Reboot Tag Tomb Raider

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

GrayFox
maandag 21 november 2011 om 12:06

Tomb Raider zonder Angelina Jolie?
No thanks...

kocas92
maandag 21 november 2011 om 15:46

Emilia Clarke of Olivia Wilde mogen van mij die plaats gerust innemen!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar