FilmCentrum

Registreren

Meer Dark Knight Rises foto's en info

maandag 21 november 2011 14:59 door Ramon van Dam - Bron

The Dark Knight RisesGisteren konden we je nog twee nieuwe foto's van The Dark Knight Rises als covers voor Empire tonen, en vandaag is er via de inhoud van datzelfde tijdschrift nog meer nieuws naar buiten gekomen.

Zo staan er in het blad nog meer foto's, waarvan je onderaan dit bericht twee voorbeelden ziet. Bij ComingSoon staat de rest. We zien onder andere de nieuwe vijand Bane die op het punt staat om een foto van Harvey Dent door te scheuren.

Verder onthult Nolan dat dit verhaal zich acht jaar na dat van The Dark Knight afspeelt, en hij bevestigt dat de proloog die voor Mission: Impossible - Ghost Protocol te zien zal zijn bestaat uit de eerste zes of zeven minuten van de film zelf. In dit gedeelte wordt Bane geïntroduceerd, de vijand die Batman ongekende fysieke tegenstand moet bieden.

Kostuumontwerper Lindy Hemming ging bovendien verder in op het speciale masker dat Bane draagt. "Hij raakt vroeg in het verhaal gewond. Hij lijdt voortdurend aan pijn en heeft gas nodig om te overleven. Hij kan de pijn niet aan zonder zijn masker. De buizen van het masker gaan via z'n kaak naar zijn rug, waaraan twee flessen met een verdovingsmiddel hangen," aldus de ontwerpster.

The Dark Knight Rises draait vanaf 25 juli 2012 in de bioscoop, en vrijwel de gehele cast keert weer terug. Batman zal het onder andere moeten opnemen tegen Bane (Tom Hardy) en Ra's al Ghul (Josh Pence), terwijl Anne Hathaway te zien zal zijn als Catwoman.

Bane in The Dark Knight Rises Batman in The Dark Knight Rises

Volgende bericht Expendables 2 poster
Vorige bericht Cartoon: Nova Zembla

Tags

Tag Bane Tag Christopher Nolan Tag Empire Tag Foto Tag The Dark Knight Rises

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire