FilmCentrum

Registreren

Beauty and the Beast 3D trailer

dinsdag 22 november 2011 11:30 door Ramon van Dam - Bron

Beauty and the Beast 3DWalt Disney Pictures was enkele jaren geleden al bezig met een 3D-versie van hun klassieker Beauty and the Beast, maar begin 2010 werd dit project stopgezet. Met het recente succes van de 3D-uitvoering van The Lion King mag het geen verrassing heten dat de film er nu alsnog aan zit te komen, en onlangs kregen we de poster te zien voor de nieuwe uitvoering.

Inmiddels is er ook een speciale trailer verschenen, al kunnen we die online uiteraard enkel in twee dimensies bekijken. Toch zie je in de video, onderaan dit bericht te bekijken, al een glimps van het oppoetswerk dat men deze keer heeft verricht. Waarschijnlijk krijgen we de dvd-versie uit 2002 te zien, met een nieuw muzikaal nummer en aangepaste animaties.

Beauty and the Beast verscheen voor het eerst in 1991 in de Amerikaanse bioscopen en is een vrije bewerking van het klassieke sprookje. Het verhaal gaat over het jonge meisje Belle dat door een monster wordt vastgehouden in zijn kasteel, maar gaandeweg ontdekt ze dat hij toch een klein hartje heeft.

De originele uitvoering was de eerste animatiefilm ooit die een Oscarnominatie voor Beste Film mocht ontvangen. Het is nog niet bekend wanneer we de film in drie dimensies bij ons in de bioscoop kunnen bekijken, maar Amerika is op 13 januari 2012 aan de beurt.

Volgende bericht Before Sunrise en Sunset vervolg op komst
Vorige bericht Expendables 2 poster

Tags

Tag 3D Tag Beauty And The Beast Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Tomhamoen
dinsdag 22 november 2011 om 16:07

Ik begrijp nooit helemaal waarom ze dit soort trailers op internet zetten, je kunt de 3D toch niet zien. Anderzijds: elke promotie is meegenomen dus..tja.

Ramon
dinsdag 22 november 2011 om 16:12

Men moet natuurlijk wel weten dat de film opnieuw in de bioscopen zal verschijnen, dus vanuit het oogpunt van de studio is het volledig te begrijpen.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

It Chapter Two